"Légy a világosságom!"

Hogyan segítheti Társaságunkat?

Idén is elérkezett az adóbevallások ideje. Ha adója 1%-ával Társaságunk Salkaházi Sára Alapítványát szeretné támogatni,-melyet ezúton is köszönünk- az alábbiakban megtalálhatja az ehhez szükséges információkat és nyomtatványokat, valamint alapítványunk bankszámlaszámát:
A Salkaházi Sára Alapítvány a Több Életért adószáma: 18075041-1-43

Rendelkezés az adó 1+1 %-áról

A rendelkezés benyújtására 2018. május 22-ig van lehetőség.

Ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

A rendelkező nyilatkozat benyújtható:

1) Saját magunk által elkészített személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen), az 1+1 %-os nyilatkozat kitöltésével

2) Adóhivatal által előkészített bevallás tervezet esetén: e-SZJA online kitöltő felületen ügyfélkapus regisztráció esetén elektronikus úton, vagy ügyfélkapus regisztráció nélkül postai úton, a megküldött 1+1 %-os nyilatkozat kitöltésével és beküldésével

3) A bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz:

• A17EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).
• A 17EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).
Ez esetben nyomtassa ki az   itt letölthető dokumentumot! A Magyar Katolikus Egyház és a Salkaházi Sára Alapítvány javára kitöltött rendelkező nyilatkozatot ugyanabba a borítékba tegye!

Bármelyik formát alkalmazza, a rendelkezést utólag, legkésőbb május 22-ig – a bevallástól függetlenül – is megteheti akkor is, ha már korábban beadta adóbevallását vagy azt a NAV elkészítette, de még nem rendelkezett az 1% felajánlásáról.

Nyomtassa ki az itt letölthető dokumentumot! A Magyar Katolikus Egyház és a Salkaházi Sára Alapítvány javára kitöltött rendelkező nyilatkozatot ugyanabba a borítékba tegye!

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rendelkező nyilatkozaton jelezheti hozzájárulását ahhoz, hogy nevét és elérhetőségét a megjelölt civil kedvezményezettel (Salkaházi Sára Alapítvány) közölje a NAV. Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek.

Ha banki átutalással szeretne hozzájárulni alapítványunk működéséhez, az alábbi számlaszámra küldheti adományait, a befizetett összegről kérésére adóigazolást adunk:

 

Salkaházi Sára Alapítvány a Több Életért, számlaszám:

11100104 -18075041-10000001

 

Napi evangélium

  • Napi evangélium RSS 2018 Nov 14 | 00:00 am

    Jézus egyszer útban Jeruzsálem felé áthaladt Szamaria és Galilea határvidékén. Amikor betért az egyik faluba, tíz leprás férfi jött vele szembe. Még messze voltak, amikor megálltak, és hangosan így kiáltottak: „Jézus, Mester! Könyörülj rajtunk!” Ő rájuk tekintett, és így szólt[…]

Kapcsolat

Szociális Testvérek Társasága
1114 Budapest, Bartók Béla út 61. III/6.
Telefon: +36-30-5137024

Írjon üzenetet!