"Légy a világosságom!"

b_260_520_16777215_00_images_stories_egyebek_4_szentlelkes_elet_hl.jpg

Vágysz örömtelien, szabadon élni? Fejben annyi mindent tudsz már arról, hogy kellene élni, szárnyalnál, de sokszor elakadsz félelmeid, bizonytalanságaid hálójában? Nem tudod, mit kezdjél sebeiddel, önbizalomhiányoddal? Ha érdekel, hogy hangzanak a téged érintő kérdések "szentlelkes feldolgozású válaszai", és szívesen beszélgetnél, imádkoznál együtt olyanokkal, akik komolyan keresik Jézust, akkor gyere, hív a Lélek!

Következő alkalom: 2018. november 2. 17:00

Regisztráció: szentlelkeslgy@gmail.com 

Vágysz örömtelien, szabadon élni? Fejben annyi mindent tudsz már arról, hogy kellene élni, szárnyalnál, de sokszor elakadsz félelmeid, bizonytalanságaid hálójában? Nem tudod, mit kezdjél sebeiddel, önbizalomhiányoddal? Mindenféle pszichós előadásokra jársz?
Ha érdekel, hogy hangzanak a téged érintő kérdések "szentlelkes feldolgozású válaszai", és szívesen beszélgetnél, imádkoznál együtt olyanokkal, akik komolyan keresik Jézust, akkor gyere, hív a Lélek!
Lehet, hogy már sok mindent tudsz a Szentlélekről, a Lélek ajándékairól, ám a legfontosabb: hogyan száll a fejedből a szívedbe e tudás?
Havonta egyszer erről lesz szó.
Add tovább a lehetőséget, HÍVD meg azokat, akikről azt érzed, itt a helyük! :-)

regisztráció: szentlelkeslgy@gmail.com

Program:
17:00: szentmise, agapé
18:30: tanítás - megosztás
19:30: ima, közbenjárás

Tanít: Törőcsik Júlia Mária SSS

GYIK
• a program karizmatikusoknak szól? – nem, mindenkinek, aki vágyik mélyebb kapcsolatba kerülni Jézus Krisztussal és a Szentlélekkel.
• hány évesek jöhetnek? - a program tanítása és komfort-szintje ALAPVETŐEN 35 ÉV ALATTIAKNAK szól
• vidéki vagyok, és nem tudok szállást szerezni…- ha 2 héttel korábban írsz, megpróbálunk ebben is segíteni.
• mennyibe kerül? – A Szociális Testvérek Társasága örömmel biztosítja e lehetőséget azoknak, akik hozzánk hasonlóan, szentlelkes módon szeretnének élni.
• csak katolikusok jöhetnek? – nem, minden megkeresztelt testvérünket szeretettel látjuk, aki örömmel merít katolikus kincseinkből.

 

"Az a bajunk, hogy még mindnyájan mi élünk, nem Krisztus él bennünk és általunk.
Hull a verejtékem és elérek többet vagy kevesebbet,
de ezt én csinálom. De a természetfelettivé való átalakulásnál már egészen meg kell szűnnöm, hogy a Szentlélek Úristen mintegy szeszélyesen játszhassék a lelkem húrjain. Ha ezt a fokot elérem, akkor már nem zárom az isteni működést az én emberi képességeim határa közé,
akkor már szabadon működhet általam az Isten."
Slachta Margit testvér

Napi evangélium

  • Napi evangélium RSS 2018 Nov 14 | 00:00 am

    Jézus egyszer útban Jeruzsálem felé áthaladt Szamaria és Galilea határvidékén. Amikor betért az egyik faluba, tíz leprás férfi jött vele szembe. Még messze voltak, amikor megálltak, és hangosan így kiáltottak: „Jézus, Mester! Könyörülj rajtunk!” Ő rájuk tekintett, és így szólt[…]

Kapcsolat

Szociális Testvérek Társasága
1114 Budapest, Bartók Béla út 61. III/6.
Telefon: +36-30-5137024

Írjon üzenetet!