"Légy a világosságom!"

b_260_520_16777215_00_images_meghirdetes_szoveges_kis.jpg

 Az idén is megrendezésre kerül az Őrtüzek Imádság Háza szervezésében az Imádság Háza Konferencia, melynek mottója: Ébredj fel, dicsőségem! (Zsolt 57,9)

Az alkalomnak 2017. április 29. - május 1-ig a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok ad otthont Budapesten.

A konferencia célja, hogy a szüntelen dicsőítés légkörében, Isten jelenlétében, egységben a különböző egyházakból, gyülekezetekből jövő keresztény testvéreinkkel, ezen a hétvégén egy szívvel dicsérjük az Urat és kérjük Őt országunkért, Európáért, és azért, hogy valósítsa meg nagy terveit közöttünk. Hisszük és tapasztaljuk, hogy az ilyen egységben mondott ima különösen is kedves az Úrnak.

További információ és jelentkezés a honlapon: ihk2017.hu


A konferencia előadói Dr. Székely János püspök, Dr Maurice Sameh a Kasr el Dobara Evangelical Church pásztora Kairóból, Egyiptomból, valamint Elke Mölle az Augsburgi Imádság Háza tagja. Előadóinkról bővebben alább olvashatnak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A konferencia promó filmjét Itt tekinthetik meg.

Előadóink:

Dr. Székely János püspök atya - teológus, esztergom-budapesti segédpüspök. A MAVÁRSZ alapítójaként különösen is fontos számára az ima és a misszió összakapcsolódása. Így ír erről: "Isten – úgy érezzük – ma ezt üzeni az európai kontinensnek: „Ha nem hisztek, nem maradhattok meg!” (Iz 7,9) Európának és benne magyar nemzetünknek is új evangelizációra van szüksége. Az evangelizációnak kell, hogy legyen arany fedezete. Mindenekelőtt imádságos közösségekre van szükség. Fontos visszatérnünk az emeleti terembe, és kérni a felülről jövő bölcsességet és a Lélek kiáradását, hiszen Isten országát nem mi építjük. Isten országa odafentről, Istenből, az Ő Igéjéből épül." A konferencia második napján, vasárnap püspök atya mutatja be a szentmisét, és tanítást is tart.

Dr. Maurice Sameh tiszteletes, Kasr el Dobara Evangelical Church, Kairó, Egyiptom - ő a legnagyobb közel-keleti evangéliumi gyülekezet vezetője, az egység, az ökumené embere, és az utóbbi időben tanúja és eszköze lehetett sok csodának, amit az Úr Egyiptomban cselekedett. Sameh pásztor az egyiptomi keresztény összefogás kulcsembere. Az alábbi videó 2011-ben készült az egyik ilyen, több tízezer embert megmozgató imaösszejövetelen. Az egyik nagy csoda pont ezután az alkalom után történt: Egyiptom-szerte tüntetések kezdődtek, és az akkor hatalmon levő Muszlim Testvériség mindenféle harc nélkül lemondott. Kértük, hogy jöjjön, tegyen tanúságot az Isten nagy tetteiről, melyeket Európában, Magyarországon is meg akar tenni (erről ő is meg van győződve, hogy ez az idő Európa ideje) - és tegyen tanúságot a keresztény öröm ilyen erejéről, mely a sötétséggel szemben nem ijed meg, hanem érkező Urára néz, aki győzelemmel bevonul!
Sameh pásztor üzenetét, melyet a konferenciára küldött itt lehet megtekinteni. 

Elke Mölle, Augsburgi Imádság Háza - Az Augsburgi Imádság Háza vezetői teamjének tagja, és az imádság háza által indított képzések vezetője. Elke az első IH KOnferencia meghívott előadója, erőteljes közbenjáró, a szívén hordozza a magyarok sorsát is. Ő kapta azt a gyönyörű próféciát Magyarországról, ami a Konferencia után sokatokhoz eljutott. Kértük, hogy vezessen mélyebben abba a látásba, ahogy Isten lát minket magyarokat most, Európa közepén, Európa kihívásainak idején. Üzenete a konferenciára itt látható.

Napi evangélium

  • Napi evangélium RSS 2018 Dec 14 | 00:00 am

    Egy alkalommal így szólt Jézus a néphez: „Kihez hasonlítsam ezt a nemzedéket? Hasonlít a piacon tanyázó gyermekekhez, akik odakiáltják pajtásaiknak: „Furulyáztunk, de nem táncoltatok. Siránkoztunk, de nem zokogtatok.” Eljött János. Nem eszik, és nem iszik; azt mondják rá: „Ördöge van.”[…]

Kapcsolat

Szociális Testvérek Társasága
1114 Budapest, Bartók Béla út 61. III/6.
Telefon: +36-30-5137024

Írjon üzenetet!